Topvet Jojobový olej BIO, 25 ml

.

Katalogové číslo: hom-1af41e8c-2e49-8f00-d852-181da4137234 Kategorie: ,

Za studena lisovaný vosk získávaný ze semen jojobového stromu je lidově nazývaný jojobový olej. Výjimečný je svojí přirozeností a vyvážeností. Svým složením je takřka identický jako kožní maz, který pokožka přirozeně produkuje ke své ochraně. Olej pokožku vyživuje, revitalizuje, vyhlazuje a regeneruje. Jojoba reguluje hydratovanost pokožky, a tím suché, citlivé a podrážděné pokožce vrací přirozené vlastnosti. Napomáhá redukovat vrásky a bránit jejich tvorbě. Přírodní BIO kosmetika certifikovaná společností NaTrue vám garantuje jojobový olej s nulovým obsahem parfémů, konzervantů, barviv, ropných produktů a geneticky modifikovaných surovin. Sběr surovin probíhá maximálně šetrně s ohledem na druhovou specifičnost.
Více informací zde……